Kies jij voor de dingen die jou echt blij maken?

Coaching

Leef jij het leven wat anderen van je verwachten? Of durf jij te kiezen voor de dingen die jou echt blij maken? Vanuit Van Dongen Connect Recruitment geloof ik dat iedereen een stuk gelukkiger wordt, wanneer een ieder doet waar hij/zij blij van wordt. Het is mijn passie als lifecoach om mensen met behulp van coaching te begeleiden, zodat ze weer gaan leven vanuit hun eigen innerlijke kracht. Want mensen die leven vanuit hun innerlijke kracht durven los te laten en emoties onder ogen te zien, zijn eerlijk naar zichzelf toe, houden van zichzelf en doen bovenal datgene waar ze blij van worden!

Specialisaties: loopbaancoaching, lifecoaching & stress

Van Dongen Connect Recruitment is dé lifecoach voor professionals in de farmaceutische en medische sector die het beste uit hun loopbaan willen halen. Connect is gespecialiseerd in professionele loopbaancoaching, lifecoaching en stress. Hulp nodig? Een lifecoach staat onder andere voor je klaar als:

  • Je wilt weten wie je bent en waar je blij van wordt;
  • je op zoek wilt naar een nieuwe uitdaging;
  • je wilt leren omgaan met emoties als angst, twijfel en boosheid;
  • je je zelfvertrouwen wilt terugvinden of opbouwen;
  • je nee wil leren zeggen, assertiever worden of in het algemeen voor jezelf opkomen;
  • je een balans in je leven wilt creëren.

Geïnteresseerd in coaching door een lifecoach? Neem dan vrijblijvend contact met Van Dongen Connect Recruitment op middels het contactformulier.

Je bent zelf verantwoordelijk, niet die ander!

Door mijn ervaring in een uiterst zakelijke omgeving, begrijp ik als geen ander voor welke uitdagingen mensen staan. Daarnaast ben ik een ervaringsdeskundige om alle ballen zowel zakelijk als privé in de lucht te willen houden. Ik begrijp heel goed wat er allemaal van je wordt verwacht en dat dit soms een beetje teveel kan zijn. Door samen naar jouw gedragspatronen en overtuigingen te kijken, wordt je jezelf bewust van waarom je bepaalde keuzes gemaakt hebt. En deze bewustwording geeft inzicht om het anders te gaan doen.

Niet die ander is verantwoordelijk voor hoe wij onszelf voelen, maar wijzelf. Weten en voelen dat je goed genoeg bent zoals je bent, je tekortkomingen accepteren en dus blij zijn met jezelf. Dat zijn stappen waar ik jou als lifecoach graag op een respectvolle wijze bij wil begeleiden. Vanuit een onderzoekende houding en door vraaggericht te werken, hoop ik mensen te kunnen inspireren om hun eigen leven te leiden door hun beperkende overtuigingen en gedragspatronen achter zich te laten. Dat is coaching bij Van Dongen Connect Recruitment!