Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken!

Professionele loopbaancoaching

Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken! Ik geloof dat iedereen een stuk gelukkiger wordt, wanneer een ieder doet waar hij/zij blij van wordt. Maar ik merk steeds vaker dat heel veel mensen eigenlijk niet eens weten waar ze nou blij van worden. Wil je er graag achter komen waar jij nou gelukkig van wordt? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Schakel dan Van Dongen Connect Recruitment & Coaching in: met behulp van professionele loopbaancoaching gaan we samen op zoek.

De arbeidsmarkt vraagt namelijk, meer dan ooit tevoren, dat je voor jezelf helder weet te formuleren wat je nu eigenlijk echt te bieden hebt. Wanneer je weet waar jouw talenten liggen en wat je toegevoegde waarde is, vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Maar bovenal vergroot je de kans dat je een baan vindt waar je energie van krijgt.

Sta regelmatig stil bij wezenlijke vragen

Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik? zijn wezenlijke vragen waar iedereen regelmatig bij stil zou moeten staan. Iedereen heeft het over een passie hebben en je hart volgen. Dit zijn mooie woorden, maar soms zo ver weg. Pas wanneer je antwoord hebt op deze wezenlijke vragen zou je moeten gaan nadenken over de vraag: Hoe kom ik daar?

Open gesprekken en opdrachten

Professionele loopbaancoaching bij Van Dongen Connect Recruitment & Coaching houdt in dat we stapsgewijs en gestructureerd jouw talenten (hier ligt ook vaak je passie!), ambities en mogelijkheden onderzoeken. Dat kan door het voeren van open gesprekken en het uitvoeren van opdrachten. Deze opdrachten helpen je weer om een stukje dichterbij jouw eigen wensen en verlangens te komen.

Onze missie: veel mensen net dat beetje extra geluk brengen. Voor mij voelt mijn werkt niet meer als werk en ik hoop voor jou binnenkort ook niet meer! Geïnteresseerd in professionele loopbaancoaching? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Het gaat om jouw verhaal! Iedereen schrijft zijn eigen verhaal en laat dat dan wel een verhaal zijn waar je blij van wordt!