Nieuwe naam, nog meer toewijding!
Door Anouk Van Dongen op 08-09-2020

Nieuwe naam, nog meer toewijding!

2020 was voor velen een opzienbarend jaar, en dan niet in de meest positieve zin. Rondom mij heen voltrok zich links en rechts een zakelijke ramp. Maar voor mij had de hele COVID19 periode juist een ‘gouden randje’. Terwijl iedereen in isolatie leefde, was ik hoogzwanger.

Aan het werk in het ziekenhuis

Letterlijk op mijn kraambed in het Catharinaziekenhuis in Eindhoven was mijn partner Hein nog appjes aan het beantwoorden die ik dicteerde. Want een kindje krijgen kun je nu eenmaal niet exact plannen. En zwangerschapsverlof blijft als ondernemer toch een bijzonder (lastig) ding om mee om te gaan.

Zeker in een crisistijd als deze wilde ik er zijn voor mijn klanten. Nog belangrijker is het dat de organisaties waarvoor ik de meest geschikte kandidaten werf weten dat, ondanks de hindernissen van een zwangerschap en een klein baby’tje, ik er ‘gewoon’ voor hen ben. En wat is ‘gewoon’?
Wat ik normaal vind is niet altijd gebruikelijk, zo merk ik. Kwaliteit staat bij mij voor op. Kwaliteit in het searchen naar de échte match. In het persoonlijk contact met opdrachtgevers maar ook kandidaten. En kwaliteit die tot uiting komt in het écht meedenken met de ondernemers voor wie ik opdrachten mag uitvoeren.

Maar voor al die contacten die mij nog niet kennen is het ook van belang om de juiste uitstraling te hebben. Ik krijg niet altijd de kans om mijn gehele verhaal te pitchen, om een potentiële klant of kandidaat beter te leren kennen. Wat zorgt er nu voor dat de deur soms op een kiertje gaat staan?

Het meisjes van de bordjes

Een van de aspecten die mij daarbij altijd heeft geholpen is mijn huisstijl. “Jij bent ‘het meisje van de bordjes’ toch?”, heb ik al zo vaak gehoord. En eerlijk is eerlijk, dat tovert nog elke keer een glimlach op mijn gezicht. Dát gaan we dus ook zeker niet veranderen. Wel was het hoog tijd voor een nieuwe frisse huisstijl; én nog belangrijker: een geüpdatete nieuwe naam.

Vanaf nu ga ik door het leven als “Van Dongen Connect Recruitment”. En zoals gezegd heb ik deze gelegenheid aangegrepen om ook mijn huisstijl kritisch tegen het licht te houden. In deze nazomer van het COVID19 jaar ben ik niet alleen een super schattig baby’tje rijker, maar ook een hopelijk fantastisch nieuwe uitstraling (en dan bedoel ik niet de nieuwe wallen onder mijn ogen 😉 ).

Een hernieuwde start

Met deze frisse nieuwe huisstijl en ongekende dedication ben ik klaar voor de hernieuwde start. Meer dan ooit ben ik er om mijn klanten (en kandidaten) te begeleiden naar een mooie toekomst en invulling van bedrijfsgroei of carrières. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Je vindt mij voortaan op een nieuwe plek: VanDongenConnectRecruitment.nl en je kunt direct met me mailen via anouk@vandongenconnnectrecruitment.nl.

Maar stel je gerust: mijn telefoonnummer…. En natuurlijk de bordjes. Die blijven.

Tot snel,

Anouk van Dongen

Ps. Vanaf maandag 14-9 pak ik mijn werkzaamheden weer volledig op en gaan er hopelijk snel weer een aantal leuke nieuwe vacatures online komen.