Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken!

Missie van Dongen Connect Recruitment

Ik geloof dat iedereen een stuk gelukkiger is wanneer je een baan hebt die echt bij je past. Zoals de slogan luidt: KIES EEN BAAN WAARVAN JE HOUDT EN JE HOEFT NOOIT ÉÉN DAG IN JE LEVEN TE WERKEN!

Mijn missie: Veel mensen net dat beetje extra geluk brengen!

Als je iedere dag, dag in dag uit, mag doen waar je blij van wordt, waar je passie ligt, je een toegevoegde waarde kan leveren en werkt vanuit een intrinsieke motivatie dan geloof ik dat je daar de juiste beloning voor zult krijgen omdat je gewaardeerd wordt. Deze beloning is niet alleen financieel. Maar denk ook aan geluk en energie.

Hoe doet Van Dongen Connect Recruitment dat dan? Waar word jij nu echt blij van en waar liggen jouw interesses?  Als het goed is komt dat ook overeen met waar jij je in onderscheidt ten aanzien van anderen. Als je geholpen wordt om jou toegevoegde waarde te achterhalen dan kan men in een gesprek met jouw mogelijk toekomstige werkgever niet meer om je heen.

Door goed te luisteren weet ik vaak de vinger exact op de juiste plek te leggen. Dit stelt mij in staat altijd de juiste kandidaat voor mijn opdrachtgevers te vinden en voor de kandidaat altijd de juiste baan.

Ik ben kritisch en ga voor kwaliteit. Ik WERF en ik SELECTEER en business ethiek staat hoog bij mij in het vaandel.