Werving en selectie farma en medische industrie.

Werving en selectie – medische industrie

Van Dongen Connect Recruitment is een werving en selectie bureau (interim-management), gespecialiseerd in recruitment voor de farmaceutische en medische industrie. Zoek je iemand voor recruitment met een netwerk van kandidaten in de medical devices? Iemand die echt het visitekaartje is van jouw organisatie? En ben je op zoek naar snelheid en flexibiliteit? Dan is Van Dongen Connect Recruitment dé partner in werving en selectie wat betreft de farmaceutische en medische industrie. Ik bemiddel voornamelijk commerciële/sales en marketing professionals naar een vaste of tijdelijke functie, de kandidaten die het beste uit hun loopbaan willen halen.

Van Dongen Connect Recruitment heeft jarenlange ervaring wat betreft werving en selectie van de juiste kandidaten voor vacatures binnen de medische industrie. Hierdoor begrijp ik de eisen van mijn opdrachtgevers en kan ik op maat gemaakte diensten aanbieden. Connect zet altijd die stap extra voor haar klanten en wil gezien worden als hét verlengstuk van de organisatie. Als een betrouwbare, eerlijke partner met passie voor het vak.

De voordelen van ons

Wanneer je kiest voor Van Dongen Connect Recruitment, kies je voor alle voordelen van een eigen recruitment afdeling, alleen hoef je mij pas in te zetten wanneer jij dat nodig acht. Noem het maar een ‘Inhouse recruitment medical devices op vacaturebasis’. Benieuwd naar onze voordelen? Lees dan vooral verder:

  • De recruiter die echt werft en selecteert;
  • Gevoel voor wat jij als klant zoekt, kritisch en gaat voor kwaliteit;
  • Steeds dat stapje extra zetten: waar ligt de toegevoegde waarde van de kandidaat;
  • Betrouwbaar, business ethiek, dus niet hunten bij bestaande klanten;
  • Intensieve en persoonlijke begeleiding van kandidaten tijdens het traject.

Meer weten over mijn werving en selectie mogelijkheden op het gebied van medical devices? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Graag maak ik een afspraak om mijn werkwijze verder aan je toe te lichten.