Referenties

Anouk is a pleasant personality who delivers. Her interest in herwork goes far beyond the obvious, she really helps with goodadvice. She has recruited 4 sales persons who are a valuablefactor on our salesteam.
Toine Stokbroekx, Tobrix
Voor het invullen van onze vacature hebben we de expertise van Van Dongen Connect Recruitment ingeroepen. Anouk van Dongen verstaat haar vak als geen ander. Door haar deskundigheid, professionaliteit en zeker ook haar mensenkennis heeft ze op korte termijn de juiste kandidaat voor ons gevonden. Anouk is zeer betrokken, werkt snel en accuraat en door haar vraagstelling en inlevingsvermogen weet ze feilloos de juiste match te maken. Cordial heeft deze samenwerking als zeer positief en prettig ervaren.
Maarten de Jong, Cordial
Sinds 1,5 jaar werken wij vanuit Medtronic met Anouk van Van Dongen Connect Recruitment en mijn ervaring is dat Anouk nét altijd de juiste kandidaat uit de markt weet te enthousiasmeren. Vaak zit zij ‘spot on’ met kandidaten. Anouk is niet iemand die 10 CV’s “over de schutting gooit”, maar liever met 1 of 2 goede kandidaten aankomt. Ze kent de markt en heeft een breed netwerk. Daarbij kent ze inmiddels Medtronic ook goed en is het voor ons een betrouwbare recruitment partner. Steekwoorden die voor mij Anouk (en dus Connect) beschrijven zijn; Daadkrachtig, eerlijk en betrouwbaar.
Vera van ’t Hoofd, Medtronic
Ik heb op regelmatige basis contact met Anouk, niet alleen voor werving en selectie maar ook om gebruik te maken van elkaars netwerk en contacten! Daarnaast is het fijn te kunnen “sparren” met elkaar over de markt, bepaalde trends… We hebben tot nu toe enkele vacatures laten invullen door Van Dongen Connect Recruitment. Alle vacatures werden snel ingevuld! Anouk put uit een breed netwerk, schakelt snel en de opvolging van de lopende dossiers gebeurt snel en efficiënt. Ook de aftersales verdient een compliment.
Danny, Bauerfeind
Anouk is bekend in de markt waarin wij opereren en weet binnen haar netwerk aan de juiste “touwtjes” te trekken. Ze heeft aan een half woord genoeg en werkt snel en accuraat en ik zie geen meerwaarde in “dure” bureaus waarbij je over het algemeen meer tijd kwijt bent in het “onderhouden” van de relatie.
Koen Smulders, Fresenius
Onze ervaringen met Van Dongen Connect Recruitment zijn zeer positief. Prima kennis van de markt aanwezig, kandidaten zijn goed geïnformeerd, snelle terugkoppeling.
Hanny Faro, Ossur
Anouk staat wat ons betreft voor een toegankelijk iemand die tegelijkertijd zeer professioneel en accuraat is. Ze kent de markt op haar duimpje en weet daardoor direct de vinger op de juiste plaats te leggen ten aanzien van de kandidaten.
Susanne van de Langenberg, Advantech