Kandidaten

Referenties professionals:

Anouk van Dongen has been extreme helpfull and dedicated to find the right new company for me as a candidate but simultanously also been able to find the right candidate for the company she was representing. Her personal interference and guidance of the process has been extreme professional but still with a personal touch. The process has been structured and clear for me as a candidate and well organised. I can strongly recommend Van Dongen Connect Recruitment for both sides of the process of recruitment, candidate searching for a new oppertunity and companies searching for the perfect employee.
Hans Spierings, Ventinova
Ik heb de persoonlijke aanpak van Anouk als zeer prettig ervaren. Ze communiceert helder en duidelijk, geeft tips en heeft aandacht voor je tijdens en na de sollicitatieprocedure. Anouk weet waarover ze praat en waarvoor ze staat. Als professional dient Anouk de belangen van beide partijen (kandidaat-opdrachtgever). Ze verstaat haar vak! In mijn geval heeft haar bemiddeling geresulteerd in een prachtige job als Sales Account Manager Medical Devices EN IV bij Fresenius Kabi, een bedrijf waarbij ik al langer een goed gevoel heb en de wens had om ervoor te mogen werken.
Sidney Meijberg, Fresenius Medical Care
Anouk voelt door haar kundigheid goed aan wat de kandidaat en de toekomstige werkgever willen.
Houdt de kandidaat kritisch een spiegel voor om de juiste keuzes te maken. Begeleidt het wervingsproces van begin tot eind.
Sabah, Cordial
Anouk stelt de juiste vragen en kan dan ook snel bepalen of een functie bij je past of niet. Ze is pro-actief en weet je eerlijk te vertellen waar het op staat. Daarnaast is ze erg attent, ze stuurde bijvoorbeeld succes berichten voor het sollicitatiegesprek. Bovendien kan ze je goed op je gemak stellen en is ze erg vriendelijk. Kortom, ik vond het prettig om met haar te werken!
Michelle, Salveo
Anouk is een enthousiast, hard werkend persoon. Open en eerlijk met een goed oog en gevoel voor het creëren van de juiste match. Persoonlijk, snel schakelend en doortastend. Ik heb een enorm positief gevoel overgehouden aan de contacten. En een baan!
Freek, Tobrix
Ik heb Anouk als zeer kundig ervaren. Ze kan goed mensen inschatten en de juiste match maken. Ze was in staat om een lang openstaande vacature binnen een korte tijd in te vullen. Ik ben erg blij met haar bemiddeling en coaching in dit proces.
Rosalie, Medtronic
Anouk’s professionele en persoonlijke benadering maken haar tot een prettige gesprekspartner. Kennis van de markt, gepaard met een gezonde dosis mensenkennis zorgen ervoor dat Anouk tot de kern van een vraagstuk weet door te dringen, hierdoor weet zij zich positief te onderscheiden.
Martin, Linde
Ik hecht veel waarde aan het kennismakingsgesprek: in vergelijking met andere recruiters is Anouk echt op zoek naar mijn wensen voor de toekomst. Waar wordt je blij van? Waarom ben jij beter dan andere kandidaten? Wat maakt jou onderscheidend? En dat alles vanuit het perspectief om de juiste match te maken. Anouk is een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken en als zij een vacature aan je voorstelt dan weet je dat de kans van slagen enorm groot is en het een goede match is!
Hanna, Medtronic
Het persoonlijke contact en de daadwerkelijk interesse en motivatie om de juiste match te maken. In tegenstelling tot andere bureaus die vaak alleen cv’s lijken te verzamelen, zonder daadwerkelijk interesse in de persoon zorgt Connect voor contact op incidentele basis om te verifiëren of je situatie is gewijzigd, zonder directe aanleiding van een vacature bijvoorbeeld. Daardoor zorgt Van Dongen Connect Recruitment ervoor dat ze je alleen benaderen met daadwerkelijk geschikte vacatures binnen bedrijven die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.
Manon, Salveo