Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken!

Wie is Anouk

Anouk van Dongen, oprichtster en eigenaresse Van Dongen Connect Recruitment.

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Personeelswetenschappen). Na kort werkzaam te zijn geweest in de HR ben ik in 2007 mijn loopbaan in het Werving & Selectie veld begonnen. Door mijn enorme drive, enthousiasme en openheid kreeg ik van mijn toenmalige werkgever al gauw de kans om een eigen divisie Healthcare & Lifesciences op te zetten. Met een onverbogen toewijding heb ik deze divisie echt op de kaart kunnen zetten, zowel binnen als buiten de organisatie.

Nieuwsgierig zijn naar alles wat voorbij komt zorgt dat je snel leert. Mijn zeer gestructureerde manier van werken gecombineerd met mijn kennis van de industrie zorgde ervoor dat klanten mij al snel als betrouwbare partner zagen. Eerlijkheid is een belangrijke kernwaarde voor mij. Klanten prezen en prijzen vaak mijn inlevingsvermogen en energieke persoonlijkheid. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik met velen van hen een langdurige, succesvolle samenwerking op heb kunnen bouwen.

In 2013 ben ik met de opleiding Post hbo Life Coaching gestart. Gedurende deze opleiding leer je niet alleen het vak van Life Coach, je gaat zelf ook een proces aan. Dit proces liet mij inzien dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging die dichter bij mij en mijn levensdoelen lag. Zodoende heb ik Van Dongen Connect Recruitment opgericht. Mijn doel is vanuit een verbinding met jezelf anderen met elkaar te verbinden. Passie staat daarin centraal en jezelf vragen durven te stellen: Wie ben ik? Wat wil ik? Door goed te luisteren weet ik vaak de vinger exact op de juiste plek te leggen. Dit stelt mij in staat altijd de juiste kandidaat voor mijn opdrachtgevers te vinden en voor de kandidaat altijd de juiste baan.