Werkwijze

Nee Van Dongen Connect recruitment is geen cv schuiver! Bent u op zoek naar snelheid en flexibiliteit? Zoekt u een Recruiter die echt het visite kaartje van uw organisatie is? Waarin verschilt Van Dongen Connect Recruitment van de traditionele recruitment organisaties; Van Dongen Connect Recruitment, de recruiter die WERFT en SELECTEERT…

Wat bedoelen we daar nu mee?

In tegenstelling tot andere bureau’s benaderen we actief kandidaten in de markt omdat we ervan overtuigd zijn dat niet alle goede kandidaten staan ingeschreven bij bureau’s. Tevens putten we uit een consequent opgebouwde database en adverteren we online.

Als gevolg van een verplicht uitgebreide intake die eventueel plaatsvindt bij u op kantoor kunnen we een zorgvuldige selectie maken van kandidaten die matchen met het functieprofiel.
Van Dongen Connect Recruitment geeft geen garanties af over aantallen omdat we daar niet in geloven maar is wel kritisch en selecteert echt. U zult dus ten alle tijden een beperkt aantal geschikte professionals ontmoeten.

Hoe kunnen we dan zo kritisch zijn?

Door met oprechte interesse het gesprek aan te gaan met de professional. Veel recruiters willen het niet echt weten, Van Dongen Connect Recruitment wel! Wat maakt de professional onderscheidend en waar worden ze nu echt blij van?

Een selectie maken gaat verder dan alleen het cv. Gedrag, motivatie en overtuigingen spelen ook mee. DISC zetten we in ter ondersteuning om een compleet beeld van de kandidaat te schetsen.

U ontmoet de best beschikbare en passende professionals die op dat moment in de markt aanwezig zijn.

Graag maken wij een afspraak met u om onze werkwijze verder aan u toe te lichten.