Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken!

1% donatie aan het goede doel

Mijn missie: Veel mensen net dat beetje extra geluk brengen! Ik besef me dat dit niet stopt bij het vinden van die fijne baan waar je je werkgeluk in kan vinden. Dit speelt in alles door. Hoe gelukkig word je bijvoorbeeld van geven? Wat doet het met je als je iets hebt gedaan voor een ander? Geven in plaats van nemen. 

Practise what you preach: Ik wil ook een baan hebben die niet voelt als een baan. Dus ja, ik ben vaak bezig met hoe ik mijn werk nog leuker kan maken en dit doe ik door te geven. Als we allemaal 1% van onze tijd en/of inkomsten zouden doneren, dan maakt dat de wereld toch een stukje mooier? Niet alleen de wereld van jezelf maar ook de wereld aan wie je geeft. 

Ik mag altijd met veel dankbaarheid een factuur sturen naar mijn klanten wanneer “ik iemand geplaatst heb”. Mocht jij de kandidaat zijn die ik plaats, dan maak ik jouw wereldje, buiten die nieuwe baan om, nog een stukje mooier. Jij mag van mij iets geven! Ik doneer namelijk 1% van mijn inkomsten aan een goed doel naar keuze. Jij mag mij laten weten aan welk goede doel ik namens jou een donatie mag geven.