Betrouwbare partner met passie voor het vak

Ik geloof dat iedereen een stuk gelukkiger is, wanneer je een baan hebt die echt bij je past. Want zoals mijn slogan luidt: “Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken!”. Onder het mom van ‘practice what you preach’; het allerbelangrijkste is dat ik mijn eigen baan leuk vind en ook leuk houd. Ik hoop mijn enthousiasme en passie over te kunnen brengen op anderen. In gesprek met de ander achterhalen wat iemand nu uniek maakt en waar hij/zij blij van wordt. Met als doel om dé baan voor iemand te vinden.

Mijn kernwaarden

Belangrijke kernwaarden voor Van Dongen Connect Recruitment in dit proces zijn onder andere eerlijkheid, betrouwbaarheid en doen wat ik beloof. Dit klinkt als een open deur, want dat doen we toch allemaal? We zijn toch allemaal eerlijk en betrouwbaar?

  • Van Dongen Connect Recruitment hunt nooit bij haar bestaande klanten.
  • Van Dongen Connect Recruitment stelt alleen kandidaten voor aan een klant wanneer we daar goedkeuring van de kandidaat voor hebben.
  • Van Dongen Connect Recruitment durft te selecteren en zegt nee tegen kandidaten; ‘helaas dit is niet de functie voor jou’.
  • Van Dongen Connect Recruitment checkt altijd diverse referenties en daarnaast het diploma en salarisstrook van de kandidaat.
  • Van Dongen Connect Recruitment neemt een opdracht niet aan wanneer ik er zelf niet in geloof en ik geef zeker geen garanties af die ik mogelijk niet kan nakomen.
  • Van Dongen Connect Recruitment zal altijd minimaal één persoonlijk gesprek hebben gehad met een kandidaat alvorens deze voor te stellen bij de klant.
  • Van Dongen Connect Recruitment komt bovenal gemaakte afspraken altijd na.

Geïnteresseerd in mijn werkwijze? Maak dan vrijblijvend een afspraak.