Specialist in de farmaceutische en medische industrie

Van Dongen Connect Recruitment is een werving en selectie bureau dat gespecialiseerd is in recruitment voor de farmaceutische en medische industrie. Ben je op zoek naar iemand met een netwerk van geschikte en beschikbare kandidaten die allemaal het beste uit hun loopbaan willen halen? Een persoon die echt het visitekaartje vormt van jouw organisatie? Stop dan met zoeken, wij zijn je partner.

Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring opgebouwd wat betreft de werving en selectie van de juiste kandidaten voor vacatures binnen de farmaceutische en medische industrie. Dus ik begrijp zowel de branche als de eisen van mijn opdrachtgevers als geen ander. Van Dongen Connect Recruitment zet altijd die extra stop voor mijn klanten en wordt graag gezien als het verlengstuk van de organisatie. Als een betrouwbare, eerlijke partner met passie voor het vak.

Maak vrijblijvend een afspraak

Meer weten over mijn werving- en selectiemogelijkheden op het gebied de farmaceutische en medische industrie? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Graag maak ik een afspraak om mijn werkwijze verder aan je toe te lichten.