Echt werven en selecteren

Van Dongen Connect Recruitment is de recruiter die werft én selecteert. Maar wat wordt daar nou precies mee bedoeld? In tegenstelling tot andere bureaus benader ik actief kandidaten in de markt. Ik ben er namelijk van overtuigd dat niet alle goede kandidaten staan ingeschreven bij bureaus. Daarnaast put ik ook uit een consequent opgebouwde database en adverteer ik online.

Als gevolg van een verplichte, uitgebreide intake, die eventueel bij jou op kantoor plaatsvindt, maak ik een zorgvuldige selectie van kandidaten die matchen met het opgestelde functieprofiel. Ik geef geen garanties af, omdat ik daar niet in geloof. Maar ik ben wel kritisch en selecteer echt. Je zult dus altijd een beperkt aantal geschikte kandidaten ontmoeten.

Hoe kan ik dan zo kritisch zijn?

Door met oprechte interesse het gesprek aan te gaan met de professional. Veel recruiters willen het niet echt weten, Van Dongen Connect Recruitment wel! Wat maakt de professional onderscheidend en waar worden ze nu echt blij van? Een selectie maken gaat verder dan alleen het cv bekijken. Gedrag, motivatie en overtuigingen spelen ook mee. Het DISC assessment zet ik in ter ondersteuning om een compleet beeld van de kandidaat te schetsen.

Je ontmoet gegarandeerd de best beschikbare en passende professionals die op dat moment in de markt aanwezig zijn. Graag maak ik een afspraak met je om mijn werkwijze verder aan je toe te lichten.